Kategorier
apple

iPhone ger blinda synen tillbaka

Av en slump hittade jag den här fantastiska berättelsen om en blind mans upplevelser av iPhone. Det är med stor glädje man läser vad en liten pryl som iPhone kan betyda för vissa. Austin Seraphin är blind men kan se lite ljus och färg. Han tror att uppfinningen av  iPhone är framtiden för tillgänglighet för […]

Kategorier
Random.app

Spar plats genom att komprimera dina iTuneslåtar

En nyhet i iTunes 9.1 är möjligheten att komprimera om högupplösta låtar för att spara plats på din iPhone eller iPod Touch. Våra tester visar att det går att spara nästa 30% av utrymmet utan att kvaliteten blir märkbart förändrad.

Kategorier
Random.app

Ny app hittar ditt närmaste Apotek

Den lilla svenska byrån Aggressive Development, som nyss fyllde 10000 nedladdningar och tidigare har släppt program som den smarta bankomatfinnaren Tagut, har just lanserat ett ännu ett nyttoprogram.

Kategorier
app store tredjepartsprogram

Kommer vi äntligen kunna organisera appar i iTunes?

De senaste ryktena kring Apple handlar om nästa version av mediaprogrammet iTunes som i nästa större uppdatering blir version 9. Boy Genius Report har från en ”ganska säker källa” fått information om att man i den nya versionen bland annat kommer att kunna sortera sina hemskärmar på iPhonen via datorn.