Kategorier
app store

”Twitter för iPhone” AKA Tweetie 3 – nu gratis i App Store

I början av april köpte Twitter den populära iphoneappen Tweetie och berättade att de ämnade släppa nästa version gratis. Nu finns den att ladda ner i App Store.

Kategorier
app store tredjepartsprogram

Twitter köper Tweetie – blir gratisapp

Twitter låter meddela att de köpt den populära iPhoneappen Tweetie och ämnar göra den gratis. Samtidigt börjar programmets upphovsman Loren Brichter arbeta på microblogtjänsten avdelning för mobila lösningar.

Kategorier
app store

Mediahus experimenterar med iPhone-prenumerationer

Samtidigt som svenska tidningar skapar gratisappar för att marknadsföra sig själva så försöker internationella tidningar att få ta betalt av sina iPhone-läsare. Senast ut är Washington Post.

Kategorier
app store

Tweetie 2 på väg

Vi kan (tyvärr) inte sluta att prata om Twitter. En ganska stor anledning till det är för att det finns ett stort utbud av Twitter-klienter för iPhonen, och vi i redaktionen är ena riktiga twittrare – därför väntar vi med spänning på nya Tweetie som väntas dyka upp inom kort.

Kategorier
app store

7 användbara push-appar

Apples variant att minimera appar i iPhonen är Push, som visar ”brickor” (det är vad Apple kallar popuprutorna för) med den information en app vill visa. Men vilka appar har då Push-stöd? Det finns ingen speciell kategori för Push-apparna i iTunes Store, men här listar vi i alla fall några av dem.

Exit mobile version