Kategorier
utveckling

Nya iPhones släppta: 16GB men ännu ingen 3G

16gb.png

Och så kom det äntligen en hårdvaruppgradering av iPhone – de nya modellerna finns nu att köpa direkt via Apple Store, men vad är nytt?

Svaret är tyvärr: inget nytt, förutom dubblat utrymme.

Den efterlängtade 3G-uppdateringen, som säkerligen innebär en officell Sverigelanseringen, får vi antagligen vänta ett tag till på. Det är helt och hållet samma specs – den enda skillnaden är nu att du kan lagra dubbelt så mycket musik eller bilder (vilket i och för sig naturligtvis är väldigt trevligt).

Priset? Modellen med 16 GB kostar 499 USD, 8 GB sjunker ner till 399 USD 8GB ligger sen tidigare prissänkning kvar på 399 USD.

En trevlig nyhet för de svenskar som vill ha något att pilla med fram till att det går att köpa en iphone i sverige, men som inte vill ha en fulhackad variant, är att iPod Touch nu finns med hela 32 GB! Det amerikanska priset är satt till 499 USD. Svenska Apple Store har ännu inte uppdaterats, men vi gissar att priset hamnar på den nuvarande nivån för 16 GB (3.595,00), eller i alla fall strax under 4000 kr.

Uppdatering: 15:25

Macworld har också skrivit om uppdateringen, de spår att priset på nya iPod Touch landar på 4 495 kronor. Vilka som har rätt återstår att se 🙂

Uppdatering 1: MacWorld vann! Vi tar av oss hatten och bockar för deras analytiska förmåga!

Uppdatering2: Anonym påpekar att priset för 8 GB redan var nerjusterat till $399 innan lanseringen. Vi bockar även för dig och beklagar felaktigheten.

Andra bloggar om: , , ,

2 svar på ”Nya iPhones släppta: 16GB men ännu ingen 3G”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *