Kategorier
humor

Charlie och Applefabriken

”Steve Jobs tar världen med häpnad och utlöser masshysteri när han bestämmer sig för att lotta ut besök i den magiska Apple-fabriken.” Tipstack till Alexander Liljengård.

Kategorier
humor

Vilken slags iphoneanvändare är du?

Hela skalan – från fanboyen till gnällspiken 🙂

Kategorier
humor

iPhone-ägare får ligga mer än Android-ägare

Har du någonsin funderat på om du verkligen har gjort rätt val gällande din mobiltelefon? Funderat lite på att byta sida och skaffa dig en Android-telefon istället? Då hoppas vi att du inte gillar att ligga så ofta!

Kategorier
humor

Tisdagshumor: iPad VS häftmassa

Det var ju bara en tidsfråga …  Kommentarstråden är fri för liknande humoryttringar, gå loss.

Kategorier
app store humor

Snarkande partner? Det finns en app för det också

En av sambo- eller äktenskapslivets stora brister kan vara att sova i samma rum. Att lyssna på sin partners snarkningar är inte alltid det roligaste, men det finns en app för det också.

Kategorier
humor

Spexa till det med en iPhone Dummy

Den ser ut som en iPhone, känns som en iPhone och väger som en iPhone. Men det är en billig klon som du kan kan använda för att skämta med dina vänner. Sen några månader har vi en iPhone Dummy liggandes på kontoret. Till ytan är det en helt vanligt iPhone men eftersom det är […]

Kategorier
app store humor

Halloweenspecial: iPhone-kostym, impa på partyt och slå sönder iPhonen

Det drar ihop sig till Halloween, och i helgen kommer hundratals småungar knacka på din dörr för att säga ”bus eller godis?”. Men vi hoppas att du ger dig ut för att tigga. Och nej, vi har inte kartlagt en massa skrämsel-appar – däremot har vi hittat lite småroliga saker. Klicka vidare för en stund […]

Kategorier
app store humor

PCalc censurerar miniräknarsnusk

Att skriva roliga och/eller snuskiga ord på miniräknare har alltid varit roligt. Till exempel kan man skriva in en sifferserie, vända upp och ner på miniräknaren, och få fram ordet ”BOOBIES”. Men när TLA Systems skulle lansera sin miniräknare som iPhone-app blev det slut med roligheterna.

Kategorier
humor

Onsdagshumor: Lost in rättstavning

iPhone tycker det är skit när något är bra. Robert Birming från Pusha stöter på patrull.

Kategorier
humor

Microsoft-Steves attack mot iPhoneanvändare

Steve Ballmer är väl… ganska barnslig för att vara högt uppsatt chef på tråkiga Microsoft, kan vi tycka. Tur för honom att vi gillar galna chefer, men något vi inte gillar är hans attack mot en iPhone som fått många reaktioner.

Kategorier
humor

Reklamspoof: "Det finns en App för det"

Nej, det är inte en ny reklamfilm som läckt ut. Adam Thinks har spunnit vidare på Apples reklamslogan ”det finns en App för det” och skapat en snygg reklamparodi.