Kategorier
Random.app

iPhone är världens sämsta mobil

…tycker Cnet i Storbritannien. Men de dubbar den inte till världens sämsta surfplatta, nejnej, det är alltså själva telefonerandet som suger med allas våran älsklingstelefon. Batteritid och borttappade telefonsamtal står högt upp på listan.

Den brittiska versionen av tekniksiten Cnet är inte snälla när de väl börjar klaga på saker. Nu verkar de även tycka att iPhonen har fått lite för mycket lovord och tar i ett blogginlägg fram de virtuella hårdhandskarna och klagar på alla möjliga sakar som rör telefonidelen i iPhonen. För dig som ogillar hårda ord får här en kort sammanfattning på vad Cnet tycker iPhone har för brister som kvalificerar den till Världens Sämsta Mobil.

  • Samtalskvaliteten suger. Tack vare den lilla högtalaren (som används när du håller telefonen mot örat) får du kasst ljud.
  • Mikrofonen suger. Eller som Cnet själva säger, mikrofonen är craptastic, och tar upp alla möjliga ljud som bara förstör konversationen.
  • Bortkopplade samtal. Cnet tycker att iPhonen droppar telefonsamtal lite för ofta än vad den borde göra, och mer än någon annan telefon de testat.
  • Du antingen hör inte om det ringer, eller så låter den inte alls. Här kan även jag hålla med. Nivån på ringsignalen är oftast jobbigt låg, och det är antingen på skärmen eller vibrationerna jag märker att det ringer.
  • Batteritiden. Det här ämnet har nog behandlats några gånger.

Men är inte de flesta av oss som använder iPhones oftast lite mer i tiden och använder nyare kommunikation än telefoni?

7 svar på ”iPhone är världens sämsta mobil”

Att man inte hör signalen är väl för att den följer telefonens volymkontroll?
När du sänker volymen så sänks telefonsignalen.
Eller är jag ute o reser?
Där kan man tycka till om hur det borde vara så eller ej, men höjer man volymen max i iphonens volymreglage så visst hör man signalen?

Som jag upplevt det är volymen på själva ringsignalen när det ringer någon ganska låg, och när jag höjer den och får SMS så låter det som att min iPhone är på väg att sprängas.

Svara

Håller helt med om ringsignalen! Att ha den styrd till volymen på telefonen är ju bara sjukt gjort av Apple. Jag missar vartannat samtal eftersom jag inte hör signalen och vibrationen är riktigt dålig jämfört med min gamla Sony Ericsson.

Jag har egna ringsignaler som jag lagt in med iringer och har man alltid volymen på Max så hör man alltid när det ringer. Faktiskt även om volymen är på trekvarten. Fattar inte vad dom klagar på vad gäller att prata i mobilen. Jag både hörs bra och hör bra och kopplas aldrig ner. Cnet har väl ett sopigt abonemang isåfall. iPhone 3GS är den underbaraste lur jag haft och jag har haft många. Det enda jag stör mej på ät Apples allt för stora kontroll och att man inte kan se websidor med flash. Nu kan jag inte längre använda svenskaspel och ATG i mobilen

Svenskaspel har en app numera och atgs gamla websida utan flash fungerar utmärkt i iphonens safari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *