Kategorier
Random.app

Så uppgraderar du din iPhone till 16 GB lagring

16gb.png

iPhone Atlas har som vanligt gjort sin läxa och besvarar proaktivt de frågor alla vill ha svar på. Eftersom vi ännu inte ”lagligt” kan köpa iPhones för svensk användning så är det mest du som bor utomlands som har möjlighet att dra fördelar av detta. Anyway:

Kan jag köpa en 16 GB iPhone i Europa?

Jepp, den nya modellen finns tillgänglig i alla länder där det finns iPhoneåterförsäljare. I Storbritannien kostar den nyare modellen £329, i Tyskland får den för 499 Euro (ge oss gärna mer prisuppgifter)
Kan jag lämna tillbaka min 8 GB iPhone och få en iPhone med 16 GB ?

Om du har köpt din telefon under de två senaste veckorna kan du returnera den och uppgradera din iPhone för en kostnad av 100 USD (oklart vad det kostar i EU i dagsläget). Om du har brytit förpackningen tillkommer även en ”ompacketeringsavgift” på 10%.

Måste jag teckna ett nytt mobiltelefonabonnemang?

Nej, det går bra att stoppa in ditt gamla simkort (från en operatör som Apple har avtal med, såklart) i din nya 16 GB iPhone, aktivera den gratis genom iTunes och köra vidare på det existerande mobiltelefonabonnemanget. Det är precis som att ersätta en trasig iPhone.

Andra bloggar om: , , ,

Av daniel

Daniel har hackat Iphone sen dag ett. Eftersom han då och då arbetar åt Ett Annat Företag Som Tillverkar Mobiltelefoner föredrar han vara lite hemlig.

2 svar på ”Så uppgraderar du din iPhone till 16 GB lagring”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *