Kategorier
Random.app

99% av iPhone 3GS-användarna är nöjda över sitt köp

Antagligen för första gången i teknikhistorien är 99% av användarna nöjda över sitt nya mobilköp. Mobiltelefonen så många är glada över är iPhone 3GS, till skillnad mot de 87% som var nöjda över sitt Palm Pre-köp.

RBC Capital och ChangeWave Research frågade 200 iPhone 3GS-ägare i USA om huruvida de var nöjda över sitt köp av nya iPhone 3GS. Man ställde även samma fråga till 40 Palm Pre-användare (Palm Pre är Palms iPhone-utmanare och finns ännu inte i Sverige).

Av de 200 utfrågade iPhone-användarna var hela 82% väldigt nöjda (very satisfied) och 17% var hyfsat nöjda (somewhat satisfied). Av de 40 utfrågade Palm Pre-användarna var endast 45% väldigt nöjda, och 42% var hyfsat nöjda.

Det man gillar bäst på iPhonen är touchskärmen (45%) och att den är lätt att använda (41%). Det man gillar minst är mobiloperatören AT&T (55%) och dess mottagning (AT&T är den enda operatör i USA som säljer iPhone, och har gjort så sedan första iPhone lanserades) samt den korta batteritiden (41%).

Vad Palm Pre-ägarna gillade mest med sina telefoner var touchskärmen (47%), att den kan multi-taska (42%), något som Apple delvis har lanserat i och med iPhone 3.0, och då endast push notifications, ett sätt för program att kunna skicka information till användaren genom informationsrutor som kan dyka upp utan att man behöver ha programmet igång i bakgrunden. 39% av Palm Pre-användarna tyckte att enkelheten med telefonen var det bästa, och endast 21% var nöjda över telefonen för att den har ett fysiskt QWERTY-tangentbord.

All statistik kommer från Macrumors och AppleInsider.

3 svar på ”99% av iPhone 3GS-användarna är nöjda över sitt köp”

Enheten och konceptet är lysande men telefondelen och Bluetooth suger fett. Avbrutna samtal, folk som säger att man pratar för tyst och en Bluetooth som är i princip obrukbar med andra tillbehör gör att jag överväger att lämna iPhone som huvudterminal och gå över till Android telefoner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *