Kategorier
Random.app

Nya iTablet- och iPod Touch-rykten

Den franska teknikbloggen Nowhere Else postade tidigare idag nya ryktesbilder på den nya produkt Apple beräknas släppa senare i år, och som är en större version av iPhone. Samtidigt publicerar talkshowen Covino & Rich på sin blogg bilder de påstår innehåller nya iPod Touch.

Den senaste ryktesbilden (ovan) på det man förmodar är Apples nästa produkt, iTablet, ser ut som en gigantisk iPod Touch som den såg ut i sin första version med borstade metallkanter. Men resten av bilden ser inte särskilt trolig ut då hemknappen ser ut att sitta lite för nära kanten, och har dessutom delvis lagts in i kantramen. Franska Nowhere Else (som vi endast Google-översatt) påpekar även att man istället borde ha placerat knappen till höger eller vänster av plattan med tanke på ergonomiska skäl. (Höger- eller vänsterhänthet löser man genom att vända på plattan, precis som med iPhone och iPod Touch.)

iPod Touch G3

Sirius-talkshowen Covino & Rich har på sin blogg och sitt Flickr-konto publicerat bilder på vad de påstår är nästa version av iPod Touch, som nu verkar ha fått en kamera placerad längst upp på mitten av baksidan, något som ser smått konstigt ut, och jag undrar varför man inte placerat den i någon kant som man gjort på alla iPhone-modeller.

Rykten angående Apple-produkter betyder alltid en herrans massa spekulationer som leder till nya rykten och ännu fler photoshoppade bilder, något som man aldrig kommer komma ifrån.

Och om nu Apple håller den keynote i september som det ryktas om får vi säkerligen reda på sanningen.

Ett svar på ”Nya iTablet- och iPod Touch-rykten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *