Kategorier
utveckling

Låt hundra Spotifyappar blomma

Det finns en speciell relation mellan Iphone och Spotify. En klient för IOS var länge en av de mest efterfrågade apparna här på bloggen, och när Joachim Bengtsson utan tillstånd använde ett open source-bibliotek baserat på reverse engineering av Spotifys protokoll och helt enkelt byggde en egen inofficiell app väckte det stor uppmärksamhet. Joachim släppte […]

Kategorier
Random.app

Hitta din iPhone — även gratis för äldre modeller, om du luras lite

Som vi berättade härom dagen kommer iOS 4.2 med ett erbjudande till alla med den senaste generationens iPhone, iPad eller iPod Touch: möjligheten att gratis hålla reda på var deras iPhone, iPod Touch eller iPad befinner sig. Lite surt för de med äldre modeller kan tyckas – men det finns ett trix som ger alla […]

Kategorier
Random.app

Uppgifter kring iPad-ägares användning falska

Tidigare uppgifter kring iPad-ägares användning har visat sig vara falska, hävdar företaget som lanserade dem.

Kategorier
app store Google

Steve Jobs kritiserar Google

Steve Jobs passade igår på att leverera en attack på Google och dess smartphone-plattform Android.

Kategorier
app store

VLC Media Player till iPhone – demo

Populära VLC Media Player finns redan på iPad, nu kommer mediespelaren snart även till iPhone. På AppBloggen visas en demo av den kommande appen.

Kategorier
app store Google tredjepartsprogram

Google Voice i App Store inom kort

Google Voice som 2009 vägrades tillträde till app Store av Apple verkar nu få en ny chans. Läs mer här på AppBloggen

Kategorier
app store

Allt om valrörelsens appar

På AppBloggen presenteras nu alla riksdagspartiers iPhone-appar samt de appar som tagits fram för Alliansen och de rödgröna. iPhone24 har intervjuat ansvariga på respektive organisation för att få veta vad de vill uppnå med sina appar samt hur de har tagits fram. Dessutom har vi recenserat alla de aktuella apparna. Läs allt här på AppBloggen.

Kategorier
app store apple

Över en kvarts miljon appar i amerikanska App Store

Ny statistik visar att App Store nu har gått över 250 000 appar på den amerikanska marknaden. Dessutom kan vi bland annat se att böcker är de vanligaste apparna före spel. Läs mer om App Store-undersökningarna på AppBloggen.

Kategorier
app store

Anja Pärson bakom Angry Birds succé

Spelet Angry Birds har länge haft sina klor i de flesta som har en iPhone. Vi på iPhone24 beslutade oss för att kontakta Rovio, det finska företaget bakom Angry Birds för att få höra deras story. Intressant nog har de Anja Pärson att tacka för väldigt mycket. Läs intervjun med Ville Heijari, ansvarig för Rovios […]

Kategorier
apple

Applikationsorkester på Sveriges iPhonetätaste camp

Under helgen samlade över 400 medienördar på en ö i Blekinge skärgård för att snacka web, sociala medier och allt därtill. iPhone24.se var med på Sveriges kanske iPhonetätaste camp.

Kategorier
app store

IKEAs iPhone App är en succé

IKEAs iPhone app som lanserades i slutet av juli har genast blivit en framgång. Appen är utvecklad av iDeal Apps tillsammans med IKEA Sverige. Det är den första officiella IKEA-applikationen på den svenska markanden.

Kategorier
app store

Nyhet i App Store, testa innan du köper

Apple har just infört en ny sektion i App Store kallad ”Try before you buy” som låter användarna testa appar under en kort period innan köpet.

Kategorier
app store

Så skaffar du betalda appar gratis

På AppBloggen listar vi nu en rad bra tjänster som ger dig betal-appar från Appstore gratis. Läs mer här

Kategorier
app store

Ta hjälp av din iPhone och dina vänner för att se bättre TV

Det är nu exakt två veckor sedan vi lanserade iPhone24’s nya app-community och AppBloggen där våra medlemmar själva kan bidra med inlägg. Idag kan du läsa Johan Sjöstrands inlägg om hur tankegångarna gick när man bestämde sig för att göra världens bästa TV-guide.