Kategorier
Random.app

Jailbreakade iPhones kan nu uppgraderas till OS 3.1

iPhone Dev Team har släppt en ny version av sitt verktyg PwnageTool. Version 3.1.3 gör det nu möjligt att uppgradera jailbreakade iPhone 3GS till OS 3.1. Förutsatt att den inte redan har uppgraderats från version 3.0.1...

Jailbreakning av iPhone 3GS stödjs nu i PwnageTool 3.1.3 för Mac OS X, förutsatt att telefonen redan blivit upplåst med OS 3.0 eller 3.0.1 installerat.

Det är inte alltså möjligt att låsa upp en sprillans ny iPhone 3GS som redan har iPhone OS 3.1 installerat eller telefoner som blivit manuellt uppdaterade.

Den nya versionen kommer nu även med stöd för iPod Touch 2G, som inte heller får ha en nyare version än 3.0 eller 3.0.1 installerad.

Läs mer hos iPhone Dev Team: All aboard the update train!

Av Christian

Nyfiken på vad komma skall startade Christian den här bloggen sommaren 2007. Än idag fortsätter han förvånas över hur den lilla manicken fortsätter att förbättra våra liv.

Ett svar på ”Jailbreakade iPhones kan nu uppgraderas till OS 3.1”

Hej! Jag köpte Iphone 3GS då den släpptes i Sverige 31 juli med 3.0 och har sedan uppdaterat till 3.0.1. Jag har inte jailbreakat telefonen och inte heller uppdaterat Itunes och Iphonen då 3.1 släpptes. Kan jag nu jailbreaka telefonen till 3.1? Hur funkar det? Hur gör man? Sedan har jag ingen mac, kan jag använda nån kompis dator för att jailbreaka eller blir det väldigt krångligt och jobbigt? Svara mig gärna här eller mejla. Tack för en bra sida och tack på förhand!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *