Kategorier
tredjepartsprogram

Mycket mer smileys med iEmoji

Vill du ha fler sätt att uttrycka dig på? Då kanske du borde aktivera din telefons Emoji-palett med programmet iEmjoi.

När Apple bestämde sig för att sälja iPhone på den japanska marknaden lade de in en hel drös smileys och så kallade emoticons, skriver MacWord.

Med hjälp av programmet iEmoji så aktiverar du ett gömt tangentbord som ger dig möjlighet att använda dessa Emojis överallt där det går att skriva text.

Förutom att aktivera detta extra tangentbord listar programmet även html-koderna för alla emoticons som telefonen stödjer, så att du själv kan använda dom på din iPhoneanpassade webbsida. Smutt.

iEmoji kostar 7:- i App Store.

Av daniel

Daniel har hackat Iphone sen dag ett. Eftersom han då och då arbetar åt Ett Annat Företag Som Tillverkar Mobiltelefoner föredrar han vara lite hemlig.

5 svar på ”Mycket mer smileys med iEmoji”

Varför betala för något som finns inbyggt i iPhone och som är gratis?
Ladda hem spell numbers gratis på Appstore och följ guiden på denna sidan.

http://www.appsafari.com/chat/8601/spell-number-emoji/

Vad betalprogrammen gör är helt enkelt att låsa upp en funktion som redan finns i iPhone men som är tänkt för den japanska marknaden. Men eftersom att användare inte har en aning om att detta påskägg finns så är det lätt att lura folk på pengar.

Den enda skillnaden på betalprogrammen och spell numbers är att du slipper att knappa in den 9-siffriga koden som aktiverar smileysarna i iPhone när du väljer betalprogrammen…och tycker du det är värt 7 kronor för att slippa skriva 9 siffror så ska du betala för det. Men när du väl knappat in siffrorna eller låtit ditt betalprogram göra det åt dig så har du ändå lika många steg kvar innan det är aktiverat oavsett om du betalar eller inte. Spar pengarna säger jag….ladda hem spell numbers.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *