Kategorier
tredjepartsprogram

Mer flin gratis i din iPhone

Läsartips: Förra veckan skrev vi om betalprogrammet iEmjoi som aktiverar en palett med emoticons.  Funktionen är alltså helt gratis i Japanska iPhones men har deaktiverats för oss andra. Roine tipsar om hur det går att få fler möjligheter att uttrycka sig, utan att betala en krona.

Så här skriver Roine i en kommentar:

Varför betala för något som finns inbyggt i iPhone och som är gratis?
Ladda hem spell numbers gratis på Appstore och följ guiden på denna sidan.

http://www.appsafari.com/chat/8601/spell-number-emoji/

Vad betalprogrammen gör är helt enkelt att låsa upp en funktion som redan finns i iPhone men som är tänkt för den japanska marknaden. Men eftersom att användare inte har en aning om att detta påskägg finns så är det lätt att lura folk på pengar.

Den enda skillnaden på betalprogrammen och spell numbers är att du slipper att knappa in den 9-siffriga koden som aktiverar smileysarna i iPhone när du väljer betalprogrammen…och tycker du det är värt 7 kronor för att slippa skriva 9 siffror så ska du betala för det. Men när du väl knappat in siffrorna eller låtit ditt betalprogram göra det åt dig så har du ändå lika många steg kvar innan det är aktiverat oavsett om du betalar eller inte. Spar pengarna säger jag….ladda hem spell numbers.

Tack för tipset Roine! (ettabild: The Ninja Monkey)

Av daniel

Daniel har hackat Iphone sen dag ett. Eftersom han då och då arbetar åt Ett Annat Företag Som Tillverkar Mobiltelefoner föredrar han vara lite hemlig.

Ett svar på ”Mer flin gratis i din iPhone”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *