Kategorier
Random.app

85 000 (and counting) anledningar till att iPhone inte kommer köras om på marknaden

Skälen till att välja en annan telefon i stället för iPhone äro ännu få. Det är nog i alla fall vad vi iPhone-nissar försöker intala oss. Men nu börjar det pratas om att inom en snar framtid så kommer andra nya mobilplattformar som till exempel Android att rusa förbi iPhonen. Inte alls, påstår Robert Scoble.

Apple var tidigt ute på marknaden med iPhonen och den revolutionerande tekniken – touchskärm! Efter det så började fler och fler ta efter, och nu finns det en del hyfsade touch-mobiler ute i butikerna.

En annan del iPhonen är mycket bra på, om inte bäst, är användarvänligheten. Aldrig har en telefon varit så trevlig, smidig och enkel att använda. Och ändå så kraftfull, tack vare de tusentals appar som finns att ladda ner.

Och detta är Robert Scobles största försvar mot de spådomar om att iPhonen snart kommer bli omkörd av andra plattformar.

Det han säger är att ingen iPhone är den andra lik. Varje iPhone är unik, eftersom alla har sina egna favorit-appar som de inte gärna vill bli av med om de skulle flytta över till andra telefoner som kanske har en liknande app, men som är sämre än iPhone-diton och dessutom utvecklad av någon helt annan person.

Apple har alltså gjort ett mycket listigt drag och låst fast sina iPhone-användare till iPhone-plattformen.

Läs hela Scobles intressanta inlägg 85,000 reasons why Apple’s iPhone isn’t going to be disrupted.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *