Kategorier
app store

Championship Manager 2011 i App Store

Championship Manager 2011 finns nu som app i App Store. Det populära managerspelet för fotbollsfantaster läser ni mer om på AppBloggen.

Kategorier
app store

Anja Pärson bakom Angry Birds succé

Spelet Angry Birds har länge haft sina klor i de flesta som har en iPhone. Vi på iPhone24 beslutade oss för att kontakta Rovio, det finska företaget bakom Angry Birds för att få höra deras story. Intressant nog har de Anja Pärson att tacka för väldigt mycket. Läs intervjun med Ville Heijari, ansvarig för Rovios […]

Kategorier
app store

Kap: Civilization Revolution gratis i App store

Bara att snabbt inlägg för att upplysa alla att ett av dom absolut bästa spelen som finns till iPhone, Civilization Revolution, för tillfället är alldeles gratis i app store. Så om du inte redan köpt det så passa på att ladda ner det nu!

Kategorier
app store

Arkadklassikern Dragon’s Lair kraftigt prissänkt

Kommer du ihåg arkadspelet Dragon’s Lair? Don Bluths otroligt vackra laserdisk-baserade arkadspel som såg ut som en otroligt vacker tecknad film där du tar rollen som riddaren Dirk Daring som skall rädda den vackra Prinsessan Daphne från den onda drakens. Om inte så har du verkligen missat en stor del av spelhistoria.

Kategorier
app store

Vi spelar Electronic Arts Skate It på iPhone

Imorgon släpper EA Skate 3 till PS3 och Xbox 360 och i samband med det passar dom även på att släppa en portning av Wii-/DS-spelet Skate It till iPhone.

Kategorier
app store

Gameloft firar 10 år genom att ge dig gratis spel

Speltillverkarna Gameloft fyller 10 år och för att fira detta lanserar de något de kallar ”iPhone happy hour”.

Kategorier
app store

Go Karting: nytt spel från Majorna till iPhone

Det nya spelet Go Karting finns att köpa i Appstore. Banan du kör är en avbild av gokartbanan i Majorna i Göteborg.

Kategorier
app store

Jet Ball – Breakout i ny tappning

Kanske är du av generationen som minns spelet Breakout från 1976, eller så har du spelat klassikern som liknar Pong i horisontell version i ny tappning. Nu finns något så modernt som Breakout med rök, och till viss mån även i cirkelform.

Kategorier
app store

Klassiskt äventyr i iphoneformat

En gång var Peka och klicka-genren hur stor som helst. Spel som Monkey Island nådde enorma framgångar tack vare sin humor och med iPhone har genren fått något av en nytändning. eller kanske en omtändning, för spelen är i allra högsta grad bekanta. Men hur lirar de på iPhone? Spelbloggen har kollat in Beneath a Steel Sky.

Kategorier
Random.app

Svenskutvecklat plattformsspel snart i App Store

Från det svenska företaget Axolot kommer snart Above – ett plattformsspel där du är en kontorsarbetare, som hittar plattformar som leder mot skyn.

Kategorier
app store

Hederligt zombieköttande från utvecklare i diasporan

Helgens förströrelse kommer från den lilla indie-byrån Moyo Studios som precis fått sitt första iPhonespel godkänt i Appstore. ”Game of da Dead” är ett fartfyllt köttaspel där du som prickskytt som ska leda människor i säkerhet från livsfarliga zombies.

Kategorier
app store

2 beroendeframkallande iPhonespel

App Store bokstavligen svämmar över med både bra och dåliga program, verktyg, spel och andra apps. Men bland alla lamp-appar och prutt-appar finns en del guldkorn, och vi har grävt fram två spel man nästan skulle kunna kalla för klassiker.

Kategorier
app store

Spela loss – recensioner av Real Racing och Zenonia

Så här inför helgledigheten vill vi pusha för våra vänner på Subdogs som gjort två djupdykningar i iPhones mobila spelvärld.

Kategorier
app store tredjepartsprogram

Worms för iPhone äntligen i AppStore

Efter fjorton år av succe på hemdatormarknaden ,  portningar till tv-spel och en mängd iterationer så gör köttaspelet Worms äntligen entre på iPhone.