Kategorier
Random.app

Segeryra!

Äntligen! iPhone 4 lanseras idag i flera länder, däribland Sverige. Vissa butiker hade nattförsäljning, precis som vid första Sverigelanseringen 2008.

Kategorier
Random.app

Iphone 4 – Tre bjuder in till lanseringsevent

Förra året ledde lanseringen av iPhone 3GS till att Tre’s hemsida crashade. I år backar operatören upp med lanseringsevent i Stockholm och Göteborg.

Kategorier
Random.app

iPhone gav Tre rejält plus i kassan

Mobiloperatören Tre har sannerligen inte varit någon historia om en dans på rosor. Men nu har siffrorna vänt – mycket tack vare iPhone.

Kategorier
Random.app

Att beställa en iPhone

Det verkar vara helt slut på iPhone 3GS-mobiler i Sverige, men det är kanske inget ovanligt då ju Apple är med i spelet, och Apple har kontrollbehov, ändrar sig, kommer med nya bud och datum. Allt blir en enda röra som slutar med sura Apple-anhängare som ändå hänger kvar år efter år, och produkterna kommer […]

Kategorier
Random.app

Vad kostar en iPhone hos olika operatörer? Så kan du hitta det bästa priset

Nu när iPhone säljs av fyra svenska mobiloperatörer och en mängd företag som direktimporterar så är det en djungel där ute. Eftersom alla har olika kommunikationsvanor och olika behov så är det svårt att rekommendera ett specifikt paket. Men det finns verktyg som hjälper dig göra det optimala köpet.

Kategorier
Random.app

Servercrash och tomma hyllor. Suget efter iPhone 3GS sänkte Tre.

Mobiltelefonoperatören Tre satsade stort inför lanseringen av iPhone 3GS och fyllde hela det svenska internet med reklambanners. Men intresset för den nya telefonen blev för stort och webbshoppen crashade. I vissa butiker möttes intresserade kunder av oinformerad personal.

Kategorier
Random.app

Idag släpps iPhone 3GS lös

Idag är det dags för Telia att öppna upp sina portar för ivriga kunder som i timmar köat utanför Telia-butiker för att bli först med nya iPhone 3GS innan de hinner ta slut i lager. Även Telenor och 3 börjar idag sälja iPhone 3GS.

Kategorier
Random.app

Dags att förhandsboka iphone 3GS hos Telia eller Tre

Nu är det bara en vecka kvar innan Telia och Tre börjar leverera iPhone 3GS till de som förhandsbokat telefonen. När iPhone 3G lanserades för ett år sen tömdes lagren väldigt snabbt, i år förväntas intresset vara ännu större – samtidigt har Apple leveransproblem. Om du vill vara säker på att bli en av de […]

Kategorier
Random.app

Tre's priser för iPhone 3GS – lite mer kärlek till internet

Idag presenterade den svenska mobiloperatören Tre sina priser för iPhone 3GS – den nya iphonemodellen som som har sin sverigelansering nästa fredag. Till skillnad mot hos Telia, som inledde förhandsbokning redan förra veckan, så finns det faktiskt ett alternativ för lite tyngre internetanvändning.

Kategorier
Random.app

Även Tre börjar sälja iPhone 3GS den 31 juli

Det berättar företaget i ett kort-kort pressmeddelande: 3 lanserar iPhone 3GS, den snabbaste och mest kraftfulla iPhone hittills, i Sverige fredagen 31 juli. För mer information om iPhone 3GS hos 3, se www.tre.se/iphone. För mer information om iPhone 3GS, se www.apple.com/iphone. Nu är det alltså bekräftat att både Telia och Tre börjar sälja iPhone den sista Juli. […]

Kategorier
Random.app

Vässa armbågarna – stort sug efter iPhone 3GS

När iPhone 3G lanserades i Sverige för ett år sedan var det många som inte hann köpa sig en telefon innan lagren tog slut, redan under första veckan. Försäljningsstatistik från USA visar att trycket efter iPhone 3GS är minst lika stort.

Exit mobile version