Kategorier
app store

Hederligt zombieköttande från utvecklare i diasporan

Helgens förströrelse kommer från den lilla indie-byrån Moyo Studios som precis fått sitt första iPhonespel godkänt i Appstore. ”Game of da Dead” är ett fartfyllt köttaspel där du som prickskytt som ska leda människor i säkerhet från livsfarliga zombies.

Din uppgift är att från en skyttgrav i skärmens mitt eliminera alla zombies som hotar de människor som söker ditt beskydd. Till din hjälp har du maskingevär, minor och raketer samt de bonusvapen så då och då tillfäligt blir möjliga att samla in.

Moyo Studios består av svenska utvecklare boende i Venice utanför LA, Kalifornien. Förutom den vanliga produktionen av hemsidor och trycksaker har nu gänget provat på att utveckla ett spel.

”För att få en mjukstart så valde vi iPhoneplatformen , då tar inte spelen år att utveckla”, berättar Calle Morck för iPhone 24.

Game of da Dead är gruppens första spelprojekt men spel nummer två – TerroRats, planeras att släppas i September. I pipen finns ytterligare tre halvfärdiga spel.

Game of da Dead kostar 28 kronor i App Store, vilket får anses vara mer än skäligt för ett spel med mer än 100 unika banor.

Mer information, bilder och filmer hittar du på GameOfDaDead.com.

2 svar på ”Hederligt zombieköttande från utvecklare i diasporan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *