Kategorier
humor

iPhone-ägare får ligga mer än Android-ägare

Har du någonsin funderat på om du verkligen har gjort rätt val gällande din mobiltelefon? Funderat lite på att byta sida och skaffa dig en Android-telefon istället? Då hoppas vi att du inte gillar att ligga så ofta!

Dejtingsajten Ok Cupid har gått igenom data från 11,4 miljoner röster och sammanställt i ett blogginlägg.

Där får vi bland annat lära oss att när det gäller kameror så är det Panasonic du ska välja om du vill lyckas med att hitta din drömdejt på nätet.

Sen det viktigaste av allt! Efter att ha gått igenom data från 9875 personer med smartphones så kom man fram till att 30-åriga iPhone-ägare i genomsnitt har haft nästan dubbelt så många sexuella partners som lika gamla Android-ägare. Så nästa gång du funderar på om du verkligen valt rätt telefon så kan du ha det i åtanke.

20 svar på ”iPhone-ägare får ligga mer än Android-ägare”

Ähh.. allt detta betyder bara att Iphone ägare är mer lösaktiga och/eller ljuger om hur mycket de får ligga. Å andra sidan är ju Iphone ägare redan knullade av Apple å låsta till deras system 😛

WRONG! Finns något som kalla Jailbreak lilla söto! Oavsett, så får jag ligga mer! 😉

Visst går det att Jailbreaka telefonen, men vad händer med garantin å reklamationsrätten på telefonen i samma veva? Har för mig att det finns risk att man tappar garatin på telefonen ifall man jailbreakar den nämligen.

Behövde inte knäcka/jailbreaka desiren för att få alla dom funktionerna som jag måste jailbreaka för nu. Gillar min iphone 4, men vafan ska apple styra allt för ??

Hahaha, vilken sinnessjuk vinkling. Resulktatet beror nog snarast på att iPhone används av ytliga trendiga idioter, Blackberry av rika affärsmuppar och Android av intelligenta g33ks. Fördelningen lär knappast skifta mellan grupperna för att dom byter telefon. Bevisar bara en sak, brudar är i regel puckade ytliga gold-diggers i högre utsträckning än män. Föga förvånande på det biologiska planet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *