Kategorier
Random.app

AT&T: 40% av alla iPhone till företag

Ny statistik visar att fyra av tio sålda iPhone i USA går till företag. Att iPhone enbart är till för privatpersoner och nöje stämmer alltså inte.

Det är  Ron Spears, VD för AT&T Business Solutions som presenterar den här  statistiken, och i en kommentar säger han många företagare ser sin iPhone som en bärbar dator som i många fall kan ersätta en laptop. För folk som arbetar ute eller rörligt kan det räcka med 2-3 applikationer för att sköta sin affärsverksamhet och en iPhone blir därför ett mycket prisvärt och smidigt alternativ till en dator.

Självklart har en iPhone stora begränsningar för företagande men statistiken är ändå mycket intressant. Personligen ser jag det här som en tydlig indikation på att iPad är efterlängtad av många och kommer att fylla en tydlig lucka mellan handsets och laptops. Vad tror ni?

via Zdnet.com

Av Björn Orrenius

Björn gillar elektroniska prylar, gärna sådana som som gör fin musik. På dagarna jobbar han med sin startup Möbler.se

2 svar på ”AT&T: 40% av alla iPhone till företag”

Iphonen är ett utmärkt verktyg för att hålla kontakt med arbeteskamrater och världen. Att välja en annan företagslösning borde klassas som generalfel.

Det är klart att fonen är ett fantastiskt verktyg som skapar stor affärsnytta, kan bara föreställa mig hur mycket tid som försvinner bland företag som INTE använder teknikstödet som finns till hands.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *