Kategorier
app store

Spotify till iPhone uppdaterat med 3G-synkning

Spotify är nog ett av mina favoritföretag för tillfället. Det känns lite ovanligt med att ett företag verkligen verkar lyssna på sina kunder och dessutom aktivt arbeta med att få sin tjänst bättre och bättre precis hela tiden.

Säga vad man vill om att utbudet ibland kan rensas lite väl hårt och helt utan förvarning men på mjukvarusidan har dom hittills inte gjort ett enda fel. Vi har redan sedan tidigare fått facebook-implentering och möjligheten att importera den musik vi har sparad lokalt. Nu har det släppts en uppdatering av iPhone-klienten som dessutom tillåter dig att offlinesynka via 3G!

Det var verkligen på tiden. Jag har aldrig varit ett fan av begränsningarna som Apple tvingat på utvecklarna gällande dataintensiva appar. Så länge jag som användare är medveten om att applikationen använder 3G så borde det inte finnas några begränsningar alls.

Läs mer om Spotify för iPhone på vår app-avdelning.

Ett svar på ”Spotify till iPhone uppdaterat med 3G-synkning”

Bra där. Det är ju helt vansinnigt att vi svenskar ska behöva begränsa vår användarupplevelse bara för att AT&T har ett dåligt 3G-nät i USA.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *