Kategorier
app store

Prisjakts nya app läser in streckkoder och visar priskartor

Prisjämförelsetjänsten Prisjakt.nu släpper idag version 2 av sin populära iPhone-applikation. Den nya versionen är full av nyheter men mest intressant är enligt oss att den har fått en streckkodsläsare. iPhone-appen har också förbättrad användbarhet och en mer tilltalande design.

Hittar du en produkt som tilltalar dig i en butik öppnar du bara applikationen och läser in streckkoden med hjälp av din kamera. Du kan även söka på produktens namn. Den nya prisjakt-appen ger dig då följande svar:

  • Lägsta pris i din närhet på karta – med vägbeskrivning
  • Lägsta pris på nätet
  • Användaromdömen för produkten
  • Användarbetyg på butiker
  • Prishistorik för produkten
  • Produktens egenskaper

Du får nu även produktomdömen direkt i appen, det kunde man inte i den tidigare versionen. Ytterligare en funktionalitet som kan vara nyttig är att appen ger dig en ”visa pris på karta”.

Med verktyg som prisjakts nya applikation sätts verkligen en press på handlarna. Det blir helt klart allt svårare att komma undan med högre priser.

Appen Prisjakt v.2  har utvecklats av Appcorn i samarbete med Prisjakt. Applikationen fungerar med alla modeller av  iPhone , iPad och iPod Touch. Streckkodsläsning fungerar dock endast med iPhone.

Prisjakt V.2 finns nu gratis i Appstore

Av Björn Orrenius

Björn gillar elektroniska prylar, gärna sådana som som gör fin musik. På dagarna jobbar han med sin startup Möbler.se

5 svar på ”Prisjakts nya app läser in streckkoder och visar priskartor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *