Kategorier
app store

Problem med att hålla nyårslöftet? There’s an app for that.

Vi har nu gått in i ett nytt decennium och många av oss har nog avlagt nyårslöften – kanske extra mycket nu när det är ett nytt årtionde. Men hur gör du för att inte misslyckas i år igen? Använder appar så klart!

Den engelska bloggen Mashable har samlat ihop tio appar för att hålla sitt nyårslöfte och här nedan lyfter vi fram de bästa programmen.

DailyBurn 0:- i App store
Om du lovat dig själv och din omgivning att lätta på kalorierna och förbränna fettet kan DailyBurn hjälpa dig på traven med att hålla koll på viktkurvan, se hur mycket kalorier du stoppat i dig och så vidare. Du kanske även kan ha nytta av DailyBurns bror FoodScanner.

BillMinder 7:- i App store
Ett första steg till att börja spara pengar kan vara att se till att betala räkningar i tid för att slippa förseningsavgifter. BillMinder håller koll på när räkningarna ska betalas in (förutsatt att du själv matar in sista inbetalningsdatum för fakturorna i appen).

Remember the Milk 0:- i App store plus avgift för pro-konto
Har du bestämt dig för att strukturera upp ditt liv kan en rejäl och kraftfull att göra-listhanterare vara bra att ha. En av de mer funktionsmatade men fortfarande överskådliga tjänster som finns är Remember the Milk, en webbtjänst som även finns i iPhone-form. Kräver dock att du är pro-medlem på tjänsten.

Läs resten av listan hos Mashable
Foto: purpleslog

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *