Kategorier
app store

QuickPwn 2.1 jailbreakar (nästan) allt!

iPhone-Dev Team har nu släppt ännu en version av QuickPwn för Windows som nu jailbreakar enheter med iPhone OS 2.1. 

Den nya versionen av QuickPwn gör med några knapptryckningar det möjligt att installera OS 2.1 båda generationerna av iPhone och första versionen av iPod Touch. 

Jailbreaking gör det möjligt att installera tredjeparts-programvara från andra källor än Apples AppStore, vilket öppnar upp för en större mängd gratisprogram. 

QuickPwn klarar också av att ”knäcka” den första generationens iPhone, den utan 3G. Att knäcka betyder i det här sammanhanget att plocka bort telefonens operatörslås. 

Observera att den nya versionen av iPod Touch inte stöds över huvud taget och att det ännu inte är möjligt att knäcka iPhone 3G via mjukvara. 

Läs mer och ladda ner QuickPwn 2.1 hos iPhone-Dev Team.

 

4 svar på ”QuickPwn 2.1 jailbreakar (nästan) allt!”

Kul, det kanske är dags att börja fundera på om det är värt att Jailbreaka sin iPhone. Fortfarande mycket som jag vill kunna göra med luren som inte går ännu, inte med vanilla iPhone ivf!

Jag köpte min iPhone idag och här redan kirrat jailbreak. Och det är strålande, ny look och kunna ha 5 länkar nere i listen är 2 anledningar som fick mig att göra det 🙂 finns nog en massa anledningar också men jag letar nu efter något som gör det möjligt att kunna klicka runt i telefonen men samtidigt vara inloggad på msn.

nackdel att inte kunna göra annat medans man är inne på msn… om ngn av er hör/ser nåt ! skriv gärna en kommentar !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *