Kategorier
app store tredjepartsprogram

Fring låter dig ringa ut gratis med iPhone (VOIP/SKYPE)!

Fring är gullgull för iPhone

Fring, som tidigare enbart fanns för jailbreakade telefoner, tar ännu en bit av det bästa från internet till iPhone. Vad sägs om ett AppStore-program som gör det möjligt med utgående röstsamtal via Skype, äkta VOIP – Voice over IP (via SIP-protokollet) eller textmeddelande och chat via en mängd protokoll.

Fring är med andra ord rena rama drömmen för alla iPhone-användare.

 

 Programmet, som än så länge bara finns med engelsk språkfil – men som fungerar finfint att använda i Sverige, ger dig röstsamtal över WiFi. På grund av Apples begränsande regler så går det inte att använda 3G-anslutningen för att ringa ut, men trådlöst nätverk går alltså bra. När du är ansluten via 3G kan ju istället skicka meddelande via någon av de IM-tjänster som programmet stöder: MSN, Google Talk, AIM, Yahoo, Twitter & ICQ.

Ladda ner Fring via AppStore.

5 svar på ”Fring låter dig ringa ut gratis med iPhone (VOIP/SKYPE)!”

Vad sägs om en komplett guide över hur man använder Fringe bäst här i Sverige, för oss som har noll koll om VoIP, Skype, SIP osv…

Ett tips är att patcha fring så att man kan använda skype via 3g och edge. Funkar kanon 😉

Tjaa, funderar på att installera en crackad version utav detta!
MEN kan man ringa till hemtelefoner helt gratis och kanske mobiler?

För jag vill nämligen hitta ett program till iPhone som kan ringa till minst hemtelefoner i Sverige och mobiler är bara ett plus.. och just när jag är uppkopplad via Wlan.

Hitta ju ett grymt enkelt prog som funkar precis så fast med sms då.
Uppkopplad hemma och kan skicka unlimited med sms till alla operatörer och det heter Global.AQ (jag använder en crackad då).
Sen så är det ju najs att man koppla upp sig i stan på tex McDonalds eller på bussar, bussterminaler mm.

Så om någon vet ett program som kan göra så utan en massa konstiga servrar att koppla upp sig till o dylikt så hade det vart toppen =)!
Tackar på förhand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *