Kategorier
app store tredjepartsprogram

Svensk Almanacka

Ett av standardprogrammen som nästan är ett måste i alla landets iphones är Svensk almanacka, ett lite guldkorn som fungerar som ett bra komplement till telefonens vanliga kalenderapp.

Svensk Almanacka (Utvecklare: Near Singularity)

Ett av de standardprogram som närmast är ett måste i alla landets iphones är Svensk almanacka, ett lite guldkorn som fungerar som ett bra komplement till telefonens vanliga kalenderapp.

Förutom grundläggande information som allmänna helgdagar och namnsdagar presenteras mängder av data, exempelvis solens och månens upp– och nedgång.

Det går enkelt at bläddra genom år-, månad-, vecko- och dagvyerna för tre av de närmaste seklerna, 1900 till 2199, och granska listor över kommande eller passerade helgdagar, flaggdagar, namnsdagar och födelsedagar.

Födelsedagarna och namnsdagarna hämtas automatiskt från din adressbok och sorteras i bokstavsordning, datumordning eller vem som står på tur att fylla år.

Dessutom visas historiska helgdagar, flaggdagar och veckonummer.

Programmet kan köpas för 22 kronor i App Store.

Av Christian

Nyfiken på vad komma skall startade Christian den här bloggen sommaren 2007. Än idag fortsätter han förvånas över hur den lilla manicken fortsätter att förbättra våra liv.

12 svar på ”Svensk Almanacka”

Hej! Har installerat svensk almanacka till min iphone nu. Jättebra! La in födelsedagar, men kunde inte skriva in hur många år personerna fyller, och hur raderar jag födelsedagar? Tack på förhand och god fortsättning!!
MVH Veronica

I kontakter, gå till edit, add field, lägg in birth date med korrekt födelseår. Då funkar det när du öppnar kalendern.

mvh Fredrik

Hej.

Har precis laddat ned. Finns det någon funktion som gör att det piper till i telefonen när en födelsedag kommer upp?

Skönt med svenska veckonr och helgdagar, men det går ju inte synca med vanliga kalendern???

Det går ju inte synca mot vanliga kalendern – vilket är helt *****a värdelöst – 22 spänn i sjön. Köp inte!

Det finns några fler svenska almanackor med helgdagar och namnsdagar som synkar alldeles utmärkt med vad du vill. Sök på ”svensk almanacka” i appstore så hittar du dom andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *