Kategorier
Random.app

Telia börjar sälja iPhone i butik vid 00:00 sharp (11 Juli)

I ett pressmeddelande meddelar Telia att försäljningen av iPhone 3G i Sverige kommer att börja redan klockan 00:00:01 i tre av landets butiker: på Kungsgatan i Stockholm, Kungsportsplatsen i Göteborg samt Södra Förstadsgatan i Malmö. Datumet är som tidigare meddelat 11 Juli

 
I resten av landet kommer försäljningen att börja i samtliga Teliabutiker landet runt. ”Kunderna kan få hjälp med aktivering och kom-igång i butikerna” meddelar telefonoperatören.

För att visa att företaget är med i  tiden kommer det även vara möjligt att ställa frågor till Telias kundtjänst via chat på internet – redan innan telefonen börjar säljas.  ”Öppettider” för interaktiv kundtjänst på www.telia.se/iphone är under torsdagen 10 juli kl 23-03,  fredagen den 11 juli till och med söndagen 13 juli mellan kl 9-17.

Kartor till de Teliabutiker som har nattförsäljning: 

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

4 svar på ”Telia börjar sälja iPhone i butik vid 00:00 sharp (11 Juli)”

Ville bara säga att Telia inte kommer vara ensamma på marknaden att sälja iPhone 3g! Nånstans i oktober kommer övriga abonnenter att sälja dem också och priserna kommer troligvis rasa mycket. Så ni som är besvikna på priserna, vänta till oktober och se vad som händer! Men det är helt klart att Telia inte kommer vara ensamma här i Sverige.
Jag själv kommer inte vänta 😉

@Simon: Ja, det har ju spekulerats i det. Uttalanden från andra operatörer har hintat samma sak – men än så länge finns det ingen fakta på bordet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *