Kategorier
Random.app

#24hbc: Lokaliker

Är du alltid på fel ställe vid fel tidpunkt? Inte längre med Lokaliker-appen i handen. Team Malmö som inte är på plats i Hasseludden, men i Good Olds Malmö-kontor och kör ett eget 24 hour business camp, står bakom denna app.

Finner du dig alltid ståendes ensam på de ställen som annars brukar vara rätt livade vid andra dagar och tider? Nu är det snart slut med det. Med Lokaliker får du en city-guide i realtid, och du får rekommendationer om vilken restaurang du bör besöka på lördagar, vilken nattklubb du borde besöka på fredagar o.s.v. Andra användningsområden som teamet själva föreslår är att kunna ta reda på vilken läktare på fotbollsmatchen som är mest populär och så vidare.

När du befinner dig på en plats du gillar trycker du på Damn I like this place!-knappen och din gps-position skickas sedan automatiskt till alla andra med appen som på en karta får se vilka ställen i närheten som är hetast just nu.

Team Malmö består av Måns Adler, Anna Oscarsson, Magnus Johansson, Jacob Länroth, Niklas Silfversträm, Alfred Gunnarsson och Alexander Liljengård.

7 svar på ”#24hbc: Lokaliker”

Verkar inte ens existera.
Precis som alla de andra deltagarnas ”websajter”

Vad exakt är det man får pris för i den här tävlingen?
Är detta en tävling i URL-påhittning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *