Kategorier
Random.app

#24hbc: HiThere

Har du tråkigt och vill fika, äta lunch eller gå ut och festa med någon polare? HiThere gör det både roligt och enkelt att hitta på något istället för att bara landa i tv-soffan som det ofta blir annars.Det tredje iPhone-teamet vi ryckte tag i på 24hbc är HiThere som utvecklar en app som låter dig hitta på något roligt att göra med dina kompisar istället för att häcka hemma framför TVn.

Så när du har tråkigt och känner för att göra något roligt med polarna drar du upp iPhonen ur fickan och startar HiThere. Där får du välja om du vill fika, luncha, kila iväg till en klubb eller bara hänga med någon. Sedan får du fram en karta med passande ställen i närheten av dig beroende på vad du vill göra. Vill du fika får du fram kaféer och så vidare. Du kan kolla in de olika ställenas menyer, kontaktinfo och så vidare. Nästa steg är att låta appen pusha ut statusuppdateringar till Facebook och/eller Twitter. Ett annat sätt att gå igenom dessa steg är att skaka iPhonen.
Sedan är det helt enkelt att vänta tills någon kompis hör av sig.

För att få informationen om de olika ställena så komplett som möjligt ska teamet försöka har teamet hookat upp sig med andra tjänster som redan sitter inne på informationen.

– Vi vill helst att det ska bli en vanesak för användaren att använda appen när man vill hitta på något, säger Anders Davén.

Dessutom ska du kunna lägga till dina kompisar som också använder appen i vänlistan och se om de skickat ut en wave under de senaste 3 timmarna, men att kompisarna måste ha en iPhone är inget krav för att du ska kunna få med polarna ut på stan.

Team HiThere består av Anders Davén, Staffan Jonsson, Daniel Sundström och Karl-Petter Åkesson

3 svar på ”#24hbc: HiThere”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *