Kategorier
app store

Äntligen har Nordea släppt en iPhone-app

Goda nyheter för alla iPhone-ägare som även Nordea-kunder. Nordea har nämligen äntligen kommit till skott och släppt en iPhone-app så att du enkelt kan göra din bankärenden var du än befinner dig.

Våra svenska banker börjar sakta men säkert förstå behovet av att kunna göra sina bankärenden var man än befinner sig och släpper därmed appar till iPhonen.

Nu har även Nordea hoppat på tåget och släppt sin app och de har verkligen inte sparat på krutet. Här hittar du allt du kan tänkas vilja komma åt i din iPhone och lite till.

Du kan självklart göra de vanligaste ärendena som att överföringar mellan konton och betala räkningar. Sen kan du dessutom köpa och sälja värdepapper samt köpa, omplacera och sälja fondandelar.

Du får även fullständig koll på konton, fonder, lån, värdepapper, betal- och kreditkort, pensions- och livförsäkringar.

Som en liten bonus erbjuds det även lånekalkyl, sparkalkyl, aktieinformation samt valutakurser.

Ladda ner i App Store här eller läs mer på vår appavdelning: Nordea Sverige

5 svar på ”Äntligen har Nordea släppt en iPhone-app”

Det var banne mig på tiden, var på väg att byta bank. Kan nämna att deras mobila sida på mobil.nordea.se funkar över förväntan nu också!

Bästa lösningen är att använda någon app som strömmar över nätet, t.ex. Real Radios som länkas i bannern högst upp på sidan.

Mjae, tycker appen var ganska dålig faktiskt, det enda är ju i princip att det är deras mobila webbsida inramad i en applikation. Man har redan haft samma funktionalitet om man lagt en genväg från Safari på hemskärmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *