Kategorier
app store

Nu kan du göra Skype-samtal över 3G-uppkoppling

Apple fortsätter att minska begränsningarna för de trafikinensiva apparna: nu är det äntligen möjligt att ringa Skype-samtal över mobilnätet.

Vi i Sverige har länge fått leva med begränsningar på grund av den urusla kvaliteten i den det amerikanska 3G-nätet, men nu verkar det som att Apple än en gång har bortsett från önskemål från partnern AT&T.

Dagens uppdatering av Skype för iPhone kommer blott en, men efterlängtad nyhet: ”Ring via din 3G-anlutning”. Dock verkar det som att tjänsten kan komma att avgiftsbeläggas yttterligare – i uppdateringsbeskrivningen står det: ”Skype till Skype-samtal på 3G är gratis till åtminstone i slutet av augusti 2010. Därefter kan det bli en liten månadsavgift.”

Läs mer om Skype för iPhone på vår app-avdelning.

Av Christian

Nyfiken på vad komma skall startade Christian den här bloggen sommaren 2007. Än idag fortsätter han förvånas över hur den lilla manicken fortsätter att förbättra våra liv.

5 svar på ”Nu kan du göra Skype-samtal över 3G-uppkoppling”

Ha gjort Skype samtal länge över 3G, med Jailbreak, och en månadsavgift, ja det beror helt på vad den är och vilket mervärde det ger, så mycket använder jag inte Skype på iPhone.

Cool! Men var kommer månadsavgiften in. Vet man det? Kommer operatörerna försöka avgiftsbelägga Skype för detta eller oss direkt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *