Kategorier
app store

App-tips på löpande band

Har du inte nog med applikationer till din iPhone, men hittar inget roligt eller matnyttigt att ladda ner längre från App-store? Då är det dags att börja titta på den engelska internet-tv-serien AppJudgement där rutinerade användare ger dig tips och recenserar appar.

AppJudgement är Revision3s (ett internetbaserat TV-nätverk med internet och teknik som inriktning) senaste tillskott där man tipsar, recenserar och varnar för applikationer till iPhones, Android-mobiler och andra större smartphone-operativsystem. Hittills har man mest fokuserat på iPhone-appar, men även ett tips om Google Voice för Android tillsammans med en känga till recensentens iPhone-användande kollegor har slunkit in (läs mer hos bloggen Beta Alfa om Google Voice och iPhone).

Först ut var en presentation av de populäraste Twitter-applikationerna för iPhone där man fetdissade den annars hyllade appen Tweetie eftersom den inte hade tillräckligt många funktioner för att kunna ta 22 kronor.

AppJudgement, och andra Revision3-shower rekommenderas varmt då alltid humorn ligger och lurar. Om du inte är fullt så nördig att du gillar shower som Hak5 eller Systm rekommenderar vi The Digg Reel, som varje vecka snyggt och underhållande paketerar ihop de bästa videoklippen från siten Digg.com, samt Diggnation, en 50 minuter lång show som utkommer varje vecka och presenterar de bästa postningarna till Digg.com, även om värdarna Kevin Rose och Alex Albrecht oftast glider in på helt andra ämnen.

5 svar på ”App-tips på löpande band”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *