Kategorier
Random.app

Apple inte roade av Ellen DeGeneres iPhoneskämt

Den amerikanska komikern, programledaren och skådespelaren  Ellen DeGenres får onda ögat från Apple. Detta sedan hon i sin måndagsshow skämtat om företagets kelgris och storsäljare iPhone.


I programmet höjde Ellen DeGeneres sin iPhone till skyarna samtidigt som hon inte kunde hantera den, framförallt var det textningen hon hade problem att få till.

Apple har nu framfört klagomål till Ellen DeGeneres, de menar att hon antyder att iPhone är svår att använda. I sin tisdagsshow svarade DeGeneres med en ursäkt och deklarerade att iPhone inte är svår att använda, det är egentligen den enda telefon hon klarar av att texta på menade hon. Dessutom DeGeneres till att hon älskar sin iPhone, iPad, iPod samt iHop.

Se klippet här:

Vad säger ni om Apples sinne för humor samt företagets självdistans. Är de inte lite väl känsliga?

Av Björn Orrenius

Björn gillar elektroniska prylar, gärna sådana som som gör fin musik. På dagarna jobbar han med sin startup Möbler.se

5 svar på ”Apple inte roade av Ellen DeGeneres iPhoneskämt”

Börjar ärligt ångra att jag köpte min iPhone. Apple blir större och större douchebags varje dag.

Jättekul klipp. Jag tycker verkligen Apple behöver ”loosen up”. Undra vad som hade hänt om hon inte hade bett om ursäkt? För övrigt är det lite sjukt att behöva göra det, särskilt i ett ”fritt” land. Btw, undra vad Apple skulle göra om det kom till deras kännedom att iPhonen hade blivit kastad i Sverkers soptunna 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *