Kategorier
Random.app

Babelingo stödjer nu portugisiska

Babelingo – den vilsne resenärens bäste vän och en av de mest uppskattade iPhoneprogrammen,  har nu stöd för portugisiska

 
Babelingo är inte ett översättningsprogram utan snarare en digital parlör som har över en uppsättning med över 300 professionellt översatta standardfraser. Meningarna är uppdelade i avdelningar som boende, resor eller häsa vilka kompletteras med en sökfunktion som hjälper dig finna rätt mening.  

Till skillnad mot klassiska reseparlörer så har ett iphoneprogram naturligtvis snabbheten på sin sida. En annan fördel är att du slipper skämma ut dig med att försöka läsa upp de främmande fraserna. Texten skrivs med stora tydliga bokstäver på skärmen – du kan enkelt och säkert, på behörigt avstånd, visa upp din iphone för den som du söker hjälp av.

Språk som Babelingo hanterer i och med denna 1.3: engelska, spanska, italienska, portugisiska, franska, tyska, tjeckiska, hindi, japanska och kinesiska. 

Du kan köpa programmet för 45 kronor i AppStore

Av daniel

Daniel har hackat Iphone sen dag ett. Eftersom han då och då arbetar åt Ett Annat Företag Som Tillverkar Mobiltelefoner föredrar han vara lite hemlig.

Ett svar på ”Babelingo stödjer nu portugisiska”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *