Kategorier
app store

Checka in överallt med check.in!

Det börjar bli många lokaliseringstjänster för iPhone vid det här laget. Hur många gånger har man inte velat checka in på t.ex både Gowalla och BrightKite men inte orkat starta upp två program?

Detta har BrightKite förstått och därför släppt tjänsten Check.in som efter att ha funnits ett tag som stängd beta nu lanseras för alla att testa.

Check.in är en HTML5 webapplikation som låter dig att checka in på ett helt gäng lokaliseringstjänster på en gång. De tjänster som stöds är Foursquare, Gowalla, Brightkite, TriOut och Whrrl.

Resultatet blir att du nu kan checka in på alla tjänsterna på en gång istället för att spendera ett gäng minuter på att starta och stänga klienter.

För att använda tjänsten så går du till http://m.check.in i Safari på din iPhone och skapar dig ett konto.

3 svar på ”Checka in överallt med check.in!”

Nu har jag testkört check.in i en nästan en vecka och tjänsten fungerar över förväntan – det går relativt snabbt och smidigt att checka in på flera tjänster samtidigt. Då och då har jag dock blivit tvungen att avbryta processen och för att manuellt lägga till lite mer udda spots manuellt både på Brightkite och Foursquare, men över lag är det en klockren webapp.

Jag måste ändå säga att jag blev lite besviken. Tanken är ju hur bra som helst men om spots:en inte finns i alla tjänsterna så blir det jobbigt då man som du skriver måste avbryta och lägga till dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *