Kategorier
app store

Storytel uppdaterat med efterlängtat offline-läge

Den stora ljudbokstjänsten Storytel har nyligen uppdaterat sin klient till iPhone. Man har förutom att ändra utseendet lite, vilket även det är uppskattat, även äntligen lagt till ett offline-läge.

Detta betyder alltså att du, precis som med Spotify, kan ladda ner ljudfilerna och spara dom på din iPhone och på så sätt slippa att använda 3G-nätet när du är ute med mobilen och lyssnar.

Storytel har i dagsläget över 1600 ljudböcker och sortimentet växer hela tiden. För att kunna använda iPhone-klienten så behöver du ett betalkonto och det finns två olika varianter. Antagligen så betalar du 89 kronor per månad och får då lyssna på en ljudbok per månad eller så betalar du 169 kronor och får lyssna precis hur mycket du vill.

Även om 169 kronor per månad kan låta lite saftigt i jämförelse med 99 kronor per månad som Spotify tar så får man tänka på att ljudböcker är en förbrukningsvara på ett helt annat sätt än vad musik är. En låt kan du kanske lyssna på ett hundratal gånger och samtidigt gå att köpa skivan efter det medans en ljudbok kanske du lyssnar på max två-tre gånger under ett par års tid.

Med tanke på att Apple inte har lyckats släppa mer en ett fåtal ljudböcker till salu genom iTunes så är Storytel egentligen det enda vettiga alternativet för dig som gillar att lyssna på ljudböcker och vill ha tillgång till ett stort utbud.

Nu när offline-läget är på plats så finns det faktiskt ingen anledning att inte använda tjänsten om du är ute efter att lyssna på ljudböcker i din iPhone. Kombinerat med ett premium-konto hos Spotify och iTunes för att prenumerera på podcasts så har du garanterat alltid något att lyssna på.

Ladda ner klienten från iTunes Store eller läs mer på vår app-sida för Storytel.

Ett svar på ”Storytel uppdaterat med efterlängtat offline-läge”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *