Kategorier
Random.app

Dags för iPad

Det är inte många timmar kvar till Apple släpper iPad för försäljning där borta i USA och internet badar för tillfället i blogginlägg, nyhetsartiklar och tweets om allt möjligt som kan tänkas beröra iPad.

Om du inte tänker köpa en iPad rekommenderar vi att du slutar läsa och kolla på iPad-bilder nu samt håller hårt i plånboken, suget ökar nämligen för varje skärmdump av tredjepartsappar man ser. Gizmodos sammanställning av sina favorit-iPad-appar är en riktig guldgruva med många stora och väldesignade applikationer som gör att det börjar rycka i spenderartarmen.

Ta till exempel en titt på nyhetsapparna New York Times, USA Today och NPR.

Kommer du skaffa dig en iPad? Varför/varför inte?

3 svar på ”Dags för iPad”

Eftersom jag utvecklar webbapps, kommer jag garanterat att skaffa en iPad – dels för att kunna testa hur mina sajter/appar funkar på iPad, dels för att jag tycker att den verkar vara precis det jag behöver i mitt liv just nu.

Skeptisk har jag varit, men efter att ha läst om produkten de senaste dagarna så ångrar jag att det inte blev en USA-beställning. Vill ha en med 3G-stöd idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *