Kategorier
app store

Spotify för iPhone snyggas till i uppdatering

Spotify, tjänsten för att strömma musik, vilken ingen kan ha gått miste om i dessa dagar, uppdaterade nyligen sin iPhone-app med en del trevliga nyheter.

Nyheterna är många, nästan allt i programmet har fått sig en genomsyn.

En stor nyhet är att möjlighet nu finns att bestämma huruvida man vill ha hög eller låg ljudkvalitet, beroende på bandbredd. I inställningarna anger man hur programmet ska hantera nedladdad (offline-synkad) musik, samt musik strömmad direkt över nätverket. (Låg kvalitet är 96 kbps, hög kvalitet är standard, 160 kbps)

Last.fm-stöd är en annan nyhet som efterfrågats. Möjlighet att stjärnmärka favoritlåtar har tillkommit, en funktion som också ska komma till datorversionen av Spotify inom kort.

Det går att hantera spellistor fullt ut. Gör dem kollaborativa, lägg till nya listor direkt från ”Add to playlist”-knappen när du lyssnar på en låt osv. Möjlighet att söka i och bland spellistor har också tillkommit. Mindre ansiktslyftningar har givits programmet.

Kort sagt en uppdatering där allt fått sig en tillsyn, en uppdatering vilken tas emot med glädje från alla Spotify-användare.

Spotify för iPhone är gratis i App Store men kräver att du innehar ett premiumabbonemang.

2 svar på ”Spotify för iPhone snyggas till i uppdatering”

När jag försöker ladda ner spotify eller trycka på en itunes länk så står det att det ej finns tllgängligt i swedish store på itunes, hittar det ej heller på apps store i iphonen….Hjälp!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *