Kategorier
app store

Facebook till iPhone uppdaterat med videosupport

Dom flesta som äger en iPhone brukar antagligen även använda den till att kolla in Facebook till och från. Problemet med det är att även om Facebook-appen som finns släppt har fungerar bra så har den saknat en hel del funktioner. Du har tidigare till exempel inte kunnat kolla på videoklipp men det är nu […]

Kategorier
app store

Mediahus experimenterar med iPhone-prenumerationer

Samtidigt som svenska tidningar skapar gratisappar för att marknadsföra sig själva så försöker internationella tidningar att få ta betalt av sina iPhone-läsare. Senast ut är Washington Post.

Kategorier
app store

Facebook 3.1 för iPhone pushar och synkar

Den omåttligt populära mötesplatsen Facebook har uppgraderat sin iPhoneapp. Bland nyheterna märks pushstöd för en mängd slags meddelanden och möjligheten att synka din adressbok med webbplatsens kontaktlista.

Kategorier
app store

Facebooks iPhone-utvecklare hoppar av tåget

Facebooks iPhone-utvecklare Joe Hewitt har blivit så frustrerad på Apples processer och klagomål när det gäller godkännandefasen av iPhone-applikationer att han nu hoppar av utvecklarstolen för iPhone-appen på Facebook.

Kategorier
app store

Facebook 3.0 nu i App Store

Facebook 3.0 som bland annat innehåller ny design finns nu att hämta i App Store.

Kategorier
Random.app

Dela med dig av dina bilder på Flickr och Facebook

Via Axel Nilsson uppmärksammas jag på problemet med att enkelt kunna ladda upp bilder från iPhonen när man precis tagit en bild. Här bjuder vi på en kort guide som löser problemet utan extra program.

Exit mobile version