Kategorier
app store

Få stenkoll på Gothia Cup med din iPhone

Om du i din ungdom någon gång varit involverad i ett fotbollslag så är chansen stor att du även varit med i Gothia Cup. Då vet du vilket kaos det kan bli när 25000 människor samlas och 4500 matcher ska avgöras. Nu kan din iPhone hjälpa dig med att få koll även där.

Gothia CupGothia Cup är världens största och mest internationella ungdomsturnering i fotboll. Varje år deltar över 1500 lag från närmare 70 nationer och för att underlätta för alla spelare och besökare har man nu tillsammans med det Göteborgsbaserade företaget Aggressive Development AB släppt en iPhoneapp som fungerar som en besökarguide.

Här kan du lätt få reda på alla planer ligger, vilket underlag de har och vilka matcher som ska spelas på vilken plan. Du kan även hålla dig ständigt uppdaterat med de senaste nyheterna och filmklippen från turnernigen.

Du har självklart alltid tillgång till hela spelprogrammet och resultat till samtliga avslutade matcher.

Det är fascinerande att se var utvecklingen på iPhonen är på väg. Det är inte längre bara smånördiga appar och spel som vi hittar i App Store utan även saker som som underlättar livet för alla. Som den här besökarguiden, Apotekets pollenkoll och Hultsfredsfestivalens iPhoneapp.

Gothia Cup laddar du ner gratis från App Store.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *