Kategorier
Random.app

Från vit till brun: rapporter om överhettade iPhone 3GS

Enligt webbplatsen Engadget har det börjat dyka upp rapporter om problem med nya iPhone 3GS. Ett vanligt bekymmer skall vara telefoner som blir väldigt eller alldeles för varma.

På bilderna syns en vit iPhone 3GS som uppges ha blivit missfärgad och fått en rosa eller brunaktig ton av den interna värmeutvecklingen.

Om bilderna är autentiska så hoppas vi att det handlar om ett måndagsexemplar och något som inte är representativt för hela 3GS-serien. Eftersom iPhone tillverkas i miljontals exemplar är det ju naturligt att några felaktiga exemplar råkar ta sig igenom kvalitetskontrollen.

Via Engadget.

Av daniel

Daniel har hackat Iphone sen dag ett. Eftersom han då och då arbetar åt Ett Annat Företag Som Tillverkar Mobiltelefoner föredrar han vara lite hemlig.

Ett svar på ”Från vit till brun: rapporter om överhettade iPhone 3GS”

hej!
jag ska köpa en iphone 3gs till jul och har bestämt mig att ha vit, gör jag ett stort misstag? Telia har 12 månaders garanti (lite väl kort) om min iphone blir missfärgad i dem 12 månaderna byter dem skal på den då? Eller är det kört för mig när garantin har gått ut och min vita iphone blir missfärgad/spricka? ska jag ta vit eller svart?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *