Kategorier
Random.app

Iphone 3G till Sverige 11 Juli. Pris: $199!

Just bekräftat på Apples utvecklarkonferens WWDC:

En stolt Steve Jobs presenterade den nya telefonen, som får en mängd nya funktioner, bland annat GPS och en direktkoppling till Apples nya webbtjänst MobileMe (me.com).

Det mest intressanta är naturligtvis att Iphone 3G släpps 11 Juli i 22 länder, däribland Sverige. Instegspriset för den enklaste modellen på 8GB är satt till ett fast pris worldwide: 199 dollar.

Det djärva draget med ett lågt pris kan inte tolkas på ett annat sätt att Apple verkligen menar allvar med att göra Iphone till den succé som alla hoppats om. Att det fixeras till ett pris i dollar innebär att köp-priset här i sverige kommer bli under 1200 kronor! Vi kan förvänta oss att det låga priset endast kommer i samband med ett bundet mobilabbonemang, som säkert kommer att landa på ett gäng sköna hundralappar i månaden, men tröskeln blev just betydligt lägre än vad många förväntat sig.

11 svar på ”Iphone 3G till Sverige 11 Juli. Pris: $199!”

Den kommer kosta så mycket i USA eftersom då måste man teckna ett abonemang med AT&T. Därav priset på 199$. Utan abonemanget är det mycket mer.
Källa: Har pratat med Apple i USA via telefon.

Det är samma summa som iPhone 3G skulle kosta när det släpptes, enligt Apple på deras mässa förra året. Priset i sverige hamnade på ungefär 6000 utan massa förbindelser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *