Kategorier
Random.app

Iphone 3G kommer i två färger/modeller: svart och vit

Precis som det spekulerats om tidigare kommer nya Iphone 3G / 2.0 att finnas i två olika utföranden. En grundmodell med 8GB utrymme, som enbart finns i svart, samt en större modell med 16GB. Den större lyxmodellen av Iphone kommer att finns i både svart och vit.

Priset för Iphone 8GB är presenterat som $199 medan modellen med 16GB kommer att gå loss på $399 $299. Det är ännu inte känt om det är något annat som skiljer modellerna åt.

Lanseringsdatum är som vi tidigare ikväll meddelat satt till 11 Juli. Det är möjligt att skriva upp sig på Telias informationslista om Iphone, men tidigare information hintar att de inte är den enda svenska telefonoperatören som kommer att sälja denna fantastiska telefon. Apple har även uppdaterat svenska Apple Store med information.

4 svar på ”Iphone 3G kommer i två färger/modeller: svart och vit”

@Mikael Bergman: Sant, fingrarna slant i all iver. Tack för påpekandet! Det är korrigerat nu.

”Clever iPhone engineering integrates those antennas into a few unexpected places: the metal ring around the camera, the audio jack, the metal screen bezel, and the iPhone circuitry itself.”

Det här betyder att strålningen kommer att gå genom headsetet rakt in i ditt öra/hjärnhalva!!!
Kommer ni ihåg när det spreds att headset inte alls hjälpte mot strålningen? Ja det visade sig vara felaktigt såklart, med ett headset undviker du över 90% av strålningen, det visade sig att de felaktiga testresultaten kom av att man hade råkat ha headsetet virat runt telefonen, ett headset får ej vara virat runt telefonen för då uppkommer en risk att strålningen från telefonen/antennen vidarebefodras genom headsetet upp till ditt huvud. Den logiska följdfrågan blir då; hur har Apple tänkt när dom integrerat audio-jacket (uttaget för headsetet) med antennen!??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *