Kategorier
utveckling

Svenska priset för 8gb iPhone med 3G för: 4000kr?

Uppdaterat 080609: Det visade sig att priset för Iphone 3G blir betydlig lägre. Den 11 Juli släpps iPhone 3G i Sverige och priset blir knappt 1200 kr ($199).

TG Daily påstår sig ha fått insiderinformation angående prisättningen för den väntande, men ännu ej officellt bekräftade, 3G -versionen av iPhone som förväntas presenteras i samband med utvecklarkonferensen WWDC om knappt två månader.

Webbplatsens källor anger att prisättningen för AT&T-kunder kommer vara $399 för en 8gb telefon samt $499 för en 16gb telefon. De spekulerar även i att en high-end variant med 32gb utryme kommer att säljas för $599.

Historiskt sett har Apples produkter prissatts i Sverige enligt formeln ”dollarpris *10” vilket kan gör det enkelt att gissa att instegsmodellen eventuellt kan hamna på 3999:-.

Naturligtvis kommer ett slutgiltig pris att helt och hållet bero på det avtal som Apple och en svensk operatör förhandlar fram – men det är nog inte helt dödfött att anta att det kommer vara på den nivån.

Den som lever får se 🙂

Av daniel

Daniel har hackat Iphone sen dag ett. Eftersom han då och då arbetar åt Ett Annat Företag Som Tillverkar Mobiltelefoner föredrar han vara lite hemlig.

6 svar på ”Svenska priset för 8gb iPhone med 3G för: 4000kr?”

Någon som kan svara på detta?
Om nu råkar äga en Iphone men tappar den, så att glaset spricker, jo, jo.
Vem i Sverige kan man vända sig till för att få service?

alltså jag fattar ingenting! vad kostar den här mobilen utan abonnemang och går det utan telia? typ 3G kort eller nåt?

Hur kommer man till startmenyn från ”favoritkontakter”? Jag har försökt att trycka på den där tillbakaknappen men det går inte! Vad ska jag göra??

Det ska bara vara att trycka på ’tillbakaknappen’ (den enda knappen du har – den under skärmen ..)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *