Kategorier
Random.app

iPhone-ägarnas värsta tanke: lämna ifrån sig iPhonen på reparation

Sedan några månader har jag inte kunnat lyssna på musik eller podcasts i min iPhone. Ljudet blev plötsligt väldigt distat. Att ljudet distades kanske är fel ord men det lät som en blandning av det och att ljudet totalförstördes. Det sprakade bara lite då och då när man höjt volymen till runt 60-70%. Jag löste det efter några veckors frustration med att använda en Bluetooth-enhet som gjorde att jag kunde sända ljudet via blåtand till den lilla prylen som såg ut som ett läppstift i storlek. I denna lilla pinne satte jag sedan i mina hörlurar för att kunna avnjuta musik och podcasts som alltså tog vägen iPhone -> Blåtandspinne -> Hörlurar.

Men detta har så klart sina nackdelar. En av dem är att det känns som att det är ännu mer sladdar när det egentligen är mer trådlöst. Men det var det enda sättet att kunna avnjuta ljudvågorna alltså.

Men den 12 februari fick jag nog och lämnade in telefonen på Telia-butiken i Örebro, något jag fasat länge inför. Inte för att Telia i Örebro är dåliga, nejdå, det är vänliga och trevliga. Det var alltså iPhonen jag inte ville bli av med, något många iPhone-ägare säkert också skulle fasa inför. Som lånemobil fick jag en billigare Sony Ericsson som tipsade om att jag borde dra ut laddaren ur eluttaget när jag var klar med laddningen för att spara på elen.

Redan en halvtimme efter att jag vandrat ut ur Telia-butiken med lånetelefonen i handen stötte jag på patrull. Jag tänkte twittra lite snabbt och vände på telefonen för att få ett bredare tangentbord att skriva på. Det gick sådär, fysiska tangentbord kan nämligen inte ändra storlek hur som helst.

Men jag anpassade mig ganska snabbt och en och en halv vecka senare hade statussidan för reparationen uppdaterats och ett SMS meddelade att jag kunde hämta ut telefonen. Det gick faktiskt snabbare än jag väntat mig men det är skönt att kunna twittra och göra andra internetsysslor enkelt igen.

10 svar på ”iPhone-ägarnas värsta tanke: lämna ifrån sig iPhonen på reparation”

Jag har gått med en spricka i displayen i nu snart två månader fast jag har försäkring och kommer få en utbytes. Men nu börjar det nog bli dags att lämna in…. 🙂

Hej

Det är en ära att söka efter ditt företag information från Google.

Den rimliga pris med högkvalitativa produkter som vi levererar som belows:

◆ IPAD Delar
◆ IPAD mål
◆ iPhone 4 Delar
◆ iPhone 4 mål
◆ iPhone Delar
◆ iPhone mål
◆ iPhone Tillbehör
◆ iPod delar
◆ Blackberry Delar
◆ Blackberry mål
◆ Motorola Delar
◆ Motorola batteri
◆ Nokia Delar

Fler alternativ är du välkommen till vår web: http://www.focusupply.com

Focusupply är ledande leverantör av telefon delar och tillbehör.
Ge fullständig och stor export service till kund är alltid vårt mål.

Många Tack

Alan (försäljningschef)
Focusupply.LTD

Mobil: +86 13424207618
TEL: +86 755 81798174
E-post: sales@focusupply.com
Skype: Focusupply
MSN: Focusupply@hotmail.com

Min olåsta iphone 3g blir jättevarm och stänger av sig,vad gör man och var kan man få den lagad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *