Kategorier
app store utveckling

App Store öppnar upp för ’vågat’ material?

I dyningarna efter den senaste veckans storrensning av vuxenorienterade program från App Store ser det ut som att  Apple kan komma att öppna upp en egen avdelning för ’vågat’ material.

Förra veckan blev närmare 5000 någorlunda sexuellt relaterade appar plötsligt portade från App Store, något som har lett till både ris och ros från användarbasen. Vissa är nöjda över att slippa se sexististiska appar i toplistorna medan andra hävdar att talibaner nu tagit kontroll över den mobila webben.

Både amerikanska Mac World och Cult of Mac presenterar idag skärmdumpar insända av anonyma källor som visar på en ny kategori i iTunes Connect: ’explicit’, på svenska ungefär ’vågat’. De båda webbplatserna spekulerar i att den nya avdelningen, som om den är på riktigt antagligen har åldersgräns, kan komma att öppna upp för alla sorters vuxenklassat material.

Uppgifterna kan dock inte styrkas av oss här på iPhone 24, i min version av iTunes Connect, som används för att ladda upp program för godkännande till App Store, ser allt ut precis som vanligt:

Av Christian

Nyfiken på vad komma skall startade Christian den här bloggen sommaren 2007. Än idag fortsätter han förvånas över hur den lilla manicken fortsätter att förbättra våra liv.

Ett svar på ”App Store öppnar upp för ’vågat’ material?”

Jag vet inte vad jag ska tycka om inlägget, förutom att det är välskrivet. Ville bara säga att jag är imponerad av att man kan driva en blogg med ett så smalt ämne som en telefon… Säger en hel del om apples utveckling 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *