Kategorier
apple

iPhone3,1 på gång i testfasen?

Tecken på en ny iPhone med modellnummer 3,1 har börjat visa sig. En apputvecklare har i sina loggfiler sett en iPhone-modell som inte finns på marknaden idag använda dennes app. Det är även i San Fransisco telefonen använts, inte långt ifrån Apples huvudkontor.

Varje gång en webbläsare i till exempel mobilen eller datorn anropar och vill hämta en webbsida skickar den med lite information om sig själv. Till exempel kallar sig iPhone 3GS för iPhone2,1.

När applikationutvecklaren Pandav, som tillverkat appen iBART Live som visar realtidsinformation för lokaltrafiken i San Fransisco, kikade igenom sina loggfiler för appen upptäckte man att en iPhone som identifierar sig som modell nummer iPhone3,1 använt appen. Det finns idag ingen iPhone på marknaden som identifierar sig som iPhone3,1 vilket tyder på att det är Apple som har börjat testa nästa iPhone-generation ute i det vilda.

Men vi bör inte förvänta oss någon ny iPhone innan jul, tyvärr. Förra gången liknande saker hände gällde det iPhone2,1, alltså iPhone3GS. Den modellen dök upp i loggfiler redan i oktober 2008, alltså ungefär 8 månader innan den lanserades officiellt. Även då användes testenheten i och runt San Francisco som passande nog ligger inte långt ifrån Apples huvudkontor i Cupertino där man även designar och utvecklar alla sina produkter.

Via: MacRumors
[Bild: vgm8383]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *