Kategorier
app store

Hysterisk App-rea på App Store

I dagarna är det Thanksgiving-helg i USA, och idag fredag är det Black Friday då det reas ut grejer hejvilt. Det är även något som görs i App Storen då många utvecklare väljer att tillfälligt sänka priserna på sina appar.

Det finns ingen officiell lista över de appar som är prissänkta i App Storen själv, men de två bloggarna 148apps och Touch Arcade har gjort sitt bästa för att samla ihop de Black Friday-prissänkta programmen.

Här är några av de bättre tipsen vi hittade i listorna:

Linguo – tillfälligt 15:-
Med Linguo kan du översätta ord och hela meningar från ett språk till ett annat. Det finns ju även andra och billigare alternativ (Google Translate för att nämna en) men Linguo ståtar även med att man kan spara favoriter, offlineläge (mycket händigt om du är på resande fot utomlands) och en liten parlör.

Delivery Status – tillfälligt 15:-
Om du skickar och tar emot en hel del paket kan Delivery Status vara appen för dig. Du kan på ett snyggt sätt hålla koll på paket som skickas med alla möjliga leverantörer – till och med Posten!

BeejiveIM – tillfälligt 49:-
Ett IM-program i iPhonen verkar vara väldigt viktigt för många, men de bästa programmen är  ganska dyra, så passa på att köpa BeejiveIM om du tidigare har tvivlat. Veckan ut har du på dig.

Skynda fynda! Snart går apparna tillbaka till standardpris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *