Kategorier
tredjepartsprogram

Jailbreakad iPhone ? Uppgradera inte till OS 3.1

Imorgon (onsdag 9/9) så har Apple bjudit till ett event i musikens tecken. I samband med det förväntas företaget presentera en ny upphottad version av iPod Touch samt eventuellt en uppdatering av iPhones och iPod Touch gemensamma operativsystem. Eftersom en sådan uppdatering med all säkerhet även kommer att täppa igen dagens metoder för jailbreaking och upplåsning varnar iPhone Dev Team för att installera uppgraderingen.

Gruppen, som utvecklat en mängd verktyg för jailbreaking och upplåsning av Apples mobiltelefon, skriver att det snart kommer att vara möjligt att uppdatera operativsystemet, firmwaret, med verktyget PwnageTool, men att alla måste hålla sig till tåls en liten stund till. Den som direkt uppgraderar till 3.1 riskerar att permanent stänga dörren inför framtida upplåsning!

If you update to Apple’s new software using the normal iTunes process, you will lose your ultrasn0w unlock. In fact you may lose it permanently, because for most people the baseband firmware cannot be reverted to a previous version (unlike the main application CPU firmware).

But don’t worry…our PwnageTool program lets you update your main firmware without touching your baseband firmware, so you can still have the best of both worlds. But you must be diligent about saying “no” to your iTunes request this week to update your firmware.

Läs mer hos iPhone Dev Team. (foto: Innoxiuss (cc-by))

Uppdatering 09-09-09: Nu är iPhone OS 3.1 och iTunes 9 släppt.  MacWorld har skrivit om det i två artiklar: En introtext samt en analys.

12 svar på ”Jailbreakad iPhone ? Uppgradera inte till OS 3.1”

Jag köpte Iphone 3GS när den släpptes och har tänkt jailbreaka den. Kan jag uppdatera till Itunes 9.0 och Iphone firmware 3.1 om jag vill jailbreaka den snart, och inte bryr mig om upplåsning av operatörslåsning?

hej någon som kan hjälpa tack

jag har en iphone 3g 8gb är jailbreak o upplåst os 3.0.1

kan jag ladda hem den nya itunes version 9?
utan att det händer något?

mvh linda

Tjenare
Någon som vet om Pwnage-verktyget ,som gör att man kan uppdatera trots jailbreak, landat ännu?

Jag köpte Iphone 3GS när den släpptes och har tänkt jailbreaka den. Kan jag uppdatera till Itunes 9.0 och Iphone firmware 3.1 om jag vill jailbreaka den snart, och inte bryr mig om upplåsning av operatörslåsning?

Hej jag har precis fått tillbaka min iphone som blev låst och jag vet inte om jag vågar ladda ner nått från itunes sist så låste den sig och gick inte att få upp själv . men kan man ladda ner nu ändå den kmr inte att låsa sig för att jag går in på itunes och laddar ner gratis apps tacksam för svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *