Kategorier
app store

Jul = gratisappar

Det lackar mot jul och snart är det dags för år 2010. Men sörj icke över mörkret, vi har ju knappa månaden kvar, och december och jul brukar ju i alla fall för oss svenskar betyda julkalendrar och julklappar – så även i iPhonen!

Appvent Calendar 09
Är du ett spelfreak som inte kan få nog av nya spel är Appvent verkligen julkalendern för dig! Varje dag från första till 24:e december sänks priset på ett iPhonespel till noll kronor. Men bara i 24 timmar, sedan blir nästa spel gratis. Till exempel hittar man i dag i den fjärde luckan (kalendern går antagligen på USA-tid) spelet Totemo.

iTunes 12 Days of Christmas
Något lite mer intressant är ändå Apples egna minijulkalender. Den sträcker sig inte från första december till julafton, men över jul- och nyårshelgen öppnas det luckor! Från annandag jul, den 26 december, fram till den 6 januari bjuder Apple under dessa 12 dagar på 12 gratissaker i iTunes Store. Även där tipsar vi om att nedladdningarna bara kommer finnas tillgängliga i 24 timmar vardera. Om du vill och är glömsk kan du prenumerera på påminnelser via mail då du får ett mail varje gång något nytt finns att hämta. Det är för en gångs skull inget USA-jippo, utan just denna kampanj är riktad mot Europa och därmed även Sverige. Det är med stor sannolikhet fritt fram med bara ett svenskt iTunes Store-konto när det är dags.

[Bild: iPhone Savior]

Ett svar på ”Jul = gratisappar”

Men som vanligt ligger ju iTunes USA hästlängder före i vad som erbjuds, och billigare. GUD vad less jag blir på snikna musik och TV bolag. Sedan jag hittade iTunes Gift Cards för USA på Tradera så är jag frälst! Om du undrar hur det funkar så finns det en steg för steg instruktion hur du går tillväga här: http://iTunes-GiftCards.com/FAQ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *