Kategorier
Random.app

Plugga körkort med ny app

Är du precis på väg att ta körkort, eller håller du på att ta det just nu? Då kan du för en liten slant få 260 olika teorifrågor uppdelade i fyra kategorier i fickan som kan passa perfekt som tidsdödare.

Det är Crystal Code som inte är nya på den svenska iPhone-app-marknaden. Redan tidigare i år – närmre bestämt januari – släppte man applikationen Vägmärken som för 22 kronor tränar dina kunskaper inom ämnet svenska vägmärken.

Nu ger sig även Crystal Code in på teoridelen när det gäller att ta sitt körkort. Körkortsteori som appen så fin heter finns i två versioner. Körkortsteori Lite för den mer snikne körkortsstudenten som håller hårt i pengarna. Lite-versionen innehåller 40 frågor ur kategorin ”Bilen” som slumpmässigt matas fram när du gör ett test i applikationen.

Den fullständiga versionen, som kort och gott heter Körkortsteori och kostar 22:- innehåller till skillnad mot gratisvarianten hela 260 frågor från de fyra olika kategorierna ”Bilen”, ”Landsvägskörning”, ”Stadskörning” och ”Mörker och halka”.

När du valt vilken kategori du vill träna mer på slumpar appen fram 25 frågor du får svara på. Varje fråga har fyra olika svarsalternativ och du får i slutet av testet reda på hur många rätt respektive fel du har och man får även chansen att rätta till de felaktiga svaren.

Pressmeddelande

2 svar på ”Plugga körkort med ny app”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *