Kategorier
app store

Regator – det bästa från webben snyggt förpackat i app

Med iPhonen i fickan är det lätt att döda lite tid genom att spela spel, kolla mailen, se och lyssna på senaste podcasten eller surfa på internet. Regator.com ersätter för mig Aftonbladets och Expressens mobillöpsedlar.

Erkänn att du också ibland brukar döda tid framför datorn genom att kolla igenom kvällstidningarnas löpsedlar i jakt efter något roligt, galet eller konstigt. Nu kan du slå ihjäl tid på ungefär samma sätt med din iPhone också. Och nej, jag tänker inte tipsa om tidningarnas mobilsiter, utan om appen Regator (gratis i App Store).

Regator.com, som appen härstammar ifrån, är en aggregator som samlar och kategoriserar de bästa engelska bloggarna (enligt deras kriterier) och presenterar inläggen med rubrikerna och ett kortare utdrag, likt en löpsedel. På Regator.com kan man även skapa ett konto för att välja ut favoritbloggar, och sedan få en egen ”löpsedel”. Tyvärr finns inte möjligheten att logga in på sitt personliga konto i iPhone-appen, men vi hoppas på att få se detta i uppdateringar.

Andra saker vi har att klaga på är att man inte har det ”studs” som uppstår när du kommer till kanten av en sida i t.ex. Safari. I stället tar det här tvärstopp. Man kan heller inte öppna inläggen i Safari, utan måste använda dess inbyggda webbläsare (som man dock kan dela till Facebook, Twitter eller via mail med).

Regator är för mig kärlek från första ögonkastet, och har en förtjänad plats på min första hemskärm.

(Via Telia iPhone Blog)

3 svar på ”Regator – det bästa från webben snyggt förpackat i app”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *